Zelf Huis Verkopen

Amsterdam

ZOEKEN | BLADEREN

LAATST BEKEKEN | FAVORIETEN

Zelf uw huis verkopen in Amsterdam ? www.zelfhuisverkopen.com is een landelijk werkende doe het zelf internetmakelaar die u ondersteuning geeft bij het zelf verkopen van uw woning.

 

Voor ons maakt het niet uit of u nu uw woning of appartement in Amsterdam of Zwolle wil verkopen.

 

Kerngegevens van Amsterdam: Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad en grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch), ligt in de provincie Noord-Holland, aan de monding van de Amstel en aan het IJ. De naam van de stad komt van de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg stadsrechten rond 1300 en groeide tot één van de grootste handelssteden ter wereld in de Gouden Eeuw. Bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de grachtengordel, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat en tot dé bezienswaardigheden van de stad behoort. Andere attracties zijn musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis, de Wallen en de coffeeshops. Amsterdam heeft twee universiteiten en telt de meeste nationaliteiten ter wereld. Op 1 januari 2012 telde de gemeente Amsterdam 790.044 inwoners.

 

De grootstedelijke agglomeratie telt in augustus 2010 ongeveer 1,1 miljoen inwoners en is daarmee qua inwoneraantal de grootste agglomeratie in Nederland. De Metropoolregio Amsterdam, waartoe onder andere Almere, Het Gooi, Haarlem, Zaanstad en Purmerend worden gerekend, heeft ongeveer 2,3 miljoen inwoners. Amsterdam is verder één van de steden in de Randstad. De stad is bestuurlijk onderverdeeld in zeven stadsdelen die weer zijn onderverdeeld in buurten en wijken.
Huis zelf verkopen

Documenten verzamelen voor de verkoop
Zelf foto's maken
Opmeten van uw woning
Presentatie van uw woning
Verkooptekst van de woning

Bezichtigingen

Hoe lang duurt een bezichtiging?
Rondleiden van de mensen
Temperatuur in huis
Huisdieren
Woning verkoopklaar?

Meest gestelde vragen

Is een makelaar nodig voor de verkoop?
Zijn er extra kosten?
Overstappen naar een andere makelaar
Foto's en/of tekst aanpassen
Bezichtiging aanvragen

Vervolg vragen

Facebook, Hyves en Twitter
Woning uit de verkoop halen
Ik heb al een makelaar

Huis verkopen in

Amsterdam

Uw woning wordt o.a. vermeld op Funda - Zoek alle Huizen - Huislijn en Jaap

SITEMAP

Powered by Unique Webdesign